Presentació

A totes les persones que teniu el carnet d’alberguista us volem donar les gràcies! És per això que des de la Xanascat us ho agraïm posant-vos a l’abast avantatges molt profitosos.

Si teniu el carnet, podeu accedir a descomptes i ofertes en tots els àmbits vinculats al món dels albergs i que estiguin al territori català: activitats turístiques, d’esport i aventura, d’oci, de cultura, d’art, de gastronomia o simplement activitats turístiques per passar-ho bé! A més a més, tens les portes obertes a les més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. Els albergs de la IYHF s’ubiquen als principals indrets turístics de cada país, un punt molt positiu si tens ganes de descobrir racons del planeta!

Estigueu al dia de totes les reduccions, descomptes o avantatges que anem publicant al web perquè les pugueu aprofitar i no us en perdeu cap.

Avantatges
Museu d'Arqueologia: Ciutadella ibèrica de Calafell 

Calafell històric: Ciutadella ibèrica de Calafell 

Tarifa reduïda a la Ciutadella Ibèrica, Castell de la Santa Creu i Centre d'Interpretació "La Confraria".

Veure avantatge
Vil•la romana de Centcelles 

Vil•la romana de Centcelles 

Entrada reduïda. Aquesta vil•la romana localitzada a Constantí, a 6 Km de Tarragona, ha esdevingut un monument clau de l'art paleocristià.

Veure avantatge
Vil•la romana dels Munts 

Vil•la romana dels Munts 

Entrada reduïda. Localitzada a Altafulla, a 12 Km de Tarragona, és un dels conjunts més importants d'Hispània en la seva categoria.

Veure avantatge
Museu i Necròpolis Paleocristians

Museu i Necròpolis Paleocristians

Entrada reduïda. Les creences, els rituals, les cerimònies i els costums en relació a la mort en època romana són els temes desenvolupats en el projecte que s'e

Veure avantatge
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona 

Museu Nacional Arqueològic de Tarragona 

Entrada reduïda en tots els centres que depenen del Museu.

Veure avantatge