Colònies escolars: Una eina al servei de l’escola

El programa d'activitats escolars, "Una eina al servei de l'escola" vol ser un instrument didàctic pels professionals de l'ensenyament per aportar als infants i joves una proposta des de la vessant del lleure educatiu i ajudar així a fomentar l’aprenentatge de competències i valors.

A través de la Xarxa Jove d'Albergs de Catalunya (XANASCAT) i dels més de 50 albergs que la integren, ens proposem millorar tant el coneixement de la matèria directament tractada com també el coneixement del territori i la cultura de Catalunya, promovent un tipus d’estada local, social i sostenible.

Oferim una gran varietat de propostes per a tots els cursos, des d'I3 fins a batxillerat, també amb propostes específiques de treballs de síntesi i projectes de recerca. Per cada una d’elles, us donem diverses opcions de durades d’estada: des de 5 dies / 4 nits fins a 2 dies / 1 nit. Ens adaptem a les necessitats d’aquells que enteneu com nosaltres les sortides de l’aula com una oportunitat d’adquirir coneixements curriculars per al desenvolupament i creixement integrals de l’alumne.

 

Informació i reserves

Per més informació o reserves, contacteu amb:

  93 483 83 63

  xanascatescoles@gencat.cat

Propostes