Amics dels animals

La Xanascat, pionera en el benestar animal

Des de l’any 2017, la Xanascat s’ha incorporat al programa «Amics dels animals», una iniciativa elaborada conjuntament amb la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA). I en què consisteix aquest programa? Molt senzill: es tracta de normalitzar l’accés dels animals domèstics als espais públics, i promoure un turisme social que vetlli per la salut física i emocional dels animals.

 

Tots els gossos són benvinguts

Amb aquests dos objectius, hem aplicat tres grans mesures, que afecten a tots els nostres albergs, a excepció de Lleida, Girona i els albergs ADHERITS. Per començar, ja pots venir amb el teu gos als albergs!* Però no només això: ara la Xanascat et garanteix que totes les activitats que proposa són totalment respectuoses amb els animals, i alguns albergs també hem incorporat menús vegans a la nostra oferta d'alimentació. Així, podreu gaudir d’una opció nutritiva que no contingui aliments d’origen animal.

 

Còrrer amb llibertat

Per facilitar l’accés i la pernoctació de gossos, hem adequat recintes d’esbarjo d’uns 100 m2, amb arbres per fer-hi ombra i tanques d’1,5 metres d’alçada als albergs de Planoles i Cabrera de Mar, pioners d’aquest programa.  Aquests espais es netegen i es desinfecten periòdicament, i s’hi han instal·lat papereres per a dipositar-hi els excrements. Als espais que no siguin els recintes d’esbarjo, els gossos han d’anar lligats. També és obligatori que l’animal dugui xip i s’haurà d’entregar la seva documentació en arribar a l’alberg.

 

Bona nit!

A més, els gossos podran entrar i dormir a les habitacions. Recomanem, per al confort de l’animal, portar-li un abeurador d’aigua i un llit. Cal assegurar-se que els gossos no pugen als llits de l’habitació ni fer malbé el mobiliari, això si!

 

Tots contents

Com que els albergs són amics dels animals, si alguna persona pateix una al·lèrgia gossos, caldrà que ho informi a la direcció. Així el posaran en una habitació adient per a que no tingui cap mena de problema. Bona estada!

 

Una estança còmoda i agradable per a tothom!

Si voleu viatjar amb el vostre gos als albergs propis de la Xanascat, el cost de l’estada és de només 4 euros al dia. Abans haureu de trucar a la central de reserves per saber si hi ha places disponibles. Els gossos no es poden quedar sols a les habitacions, excepte durant els àpats. En aquest cas, caldrà penjar un cartell al pom de la porta que ho indiqui. Si són de races considerades potencialment perilloses, hauran d’anar sempre lligats i amb un morrió als espais comuns interiors i exteriors de l’alberg.

* No es permet l'accés amb gossos en programes com 'L'Estiu és teu' o 'Xanascat Escoles'. A 'Vacances en família' sí que es permet l'accés als ALBERGS DE GESTIÓ PRÒPIA, consulta el teu alberg i condicions aquí.

 

Condicions generals per allotjar-vos amb el vostre gos/sa

Per allotjar-vos amb el vostre gos/sa, cal fer reserva prèvia. Podeu consultar la normativa aquí.