Opcions per obtenir el carnet d’alberguista

T’expliquem on pots sol·licitar el carnet d’alberguista perquè puguis gaudir al més aviat possible de tots els avantatges que suposa ser-ne titular o formar part d’un carnet de família o de grup.

Tria el camí que més et convingui per fer-te el carnet i llança’t a la carretera per descobrir parts de Catalunya... o de la resta del món!

Albergs

A tots els albergs de la Xanascat, gestionats directament per l'Agència Catalana de la Joventut, i a la majoria dels adherits. També, als albergs associats a la IYHF, podràs obtenir una afiliació internacional.

Oficina Jove de Calàbria

Adreça: C. Calàbria, 147. 08015 Barcelona

Correu electrònic: ojovecalabria@gencat.cat 

Horari: de dimarts a divendres i vigílies de festiu de 9.30 a 14.00 h i dilluns i dimecres de 15.00 a 18.30 h.

Horaris especials durant l’estiu i el Nadal.

Telèfon 93 483 83 84.

Web:Oficina Jove de Calàbria - Barcelona 

Per internet

A través de la web Tràmits gencat – Carnet d’alberguista amb certificat digital podràs tramitar qualsevol modalitat del carnet d’alberguista. En un termini de 5 dies hàbils els rebràs al teu domicili i, a més, gaudiràs d’un descompte del 10%.

Serveis d'Informació Juvenil

Als Serveis d'Informació Juvenil (SIJ, Oficines Joves, Serveis de Joventut de Consells Comarcals...) es tramiten els diferents carnets. És aconsellable que truquis abans per consultar la disponibilitat del tipus de carnet que vols adquirir. Consulta el teu punt de venda més proper.