Protocols i garanties de seguretat i qualitat

 

Seguretat

Totes les activitats i accions que engeguem i duem a terme des de la Xanascat tenen com a objectiu bàsic i fonamental garantir la seguretat de tots els qui hi participeu. Precisament per això, fa anys que vam posar en marxa l’aplicació dels procediments i protocols de seguretat per a activitats, un manual que està en constant evolució i actualització. El seu objectiu és documentar processos i unificar i garantir un nivell de seguretat alt per a totes les activitats que s’organitzen a les nostres instal·lacions i entorns.

Els albergs de la Xanascat estan adaptats perquè les persones amb mobilitat reduïda pugueu gaudir de l’estada, estigueu còmodes i us pugueu desenvolupar amb seguretat i normalitat per totes les instal·lacions.

Respecte amb el medi ambient

Som conscients que un alberg, per les seves característiques, genera un impacte a l’entorn on es troba. És per això que a totes les nostres instal·lacions tenim incorporats criteris de gestió ambientals on fem un reciclatge dels residus que generem, tenim cura del consum d’aigua i de l’ús d’energies. Tant és així que hem obtingut el distintiu de qualitat ambiental que el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya atorga.

Atenció 24 hores al dia 

Tots els qui us allotgeu o participeu en alguna de les activitats plantejades pels albergs de la Xanascat teniu personal i assistència les 24 hores del dia. Us sentireu acompanyats en tot moment.