L'estiu és teu

No t’ho pensis, aquest estiu el recordaràs tota la vida!

"L’estiu és teu" és un programa que organitza colònies d’estiu per a nens, nenes i joves de 5 a 16 anys que vulguin aprendre i divertir-se.

Les colònies on compartir històries reals.


Des de l’Agència Catalana de Joventut i la Xanascat som conscients de la necessitat que aquest estiu, més que mai, es realitzin activitats de lleure educatiu en els nostres albergs. Estem treballant perquè això sigui possible, i per poder oferir unes colònies adequades a la situació, però sense que perdin l’essència del que són unes colònies: un espai i temps per compartir,  transmetre valors com la cooperació, la igualtat, el compromís, la vida saludable, el respecte pel medi...i, sobretot, passar-ho molt bé i aprendre.

Doncs bé, aquest és el nostre objectiu, que infants i joves de Catalunya no es quedin sense colònies de “L’Estiu és teu”, i per això estem treballant, i ho fem de manera conjunta amb especialistes i professionals en pedagogia, salut i seguretat, perquè es duguin a terme amb les garanties sanitàries i pedagògiques.

En breu us podrem donar més informació sobre les dates de les inscripcions, però sobretot us podrem informar de com seran aquest estiu les estades de “L’Estiu és teu”. Estigues atent als nostres canals habituals, butlletí Xanascat, web i xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter).


Inscripcions

En breu us anunciarem la data de les inscripcions.

Sense sorteig de places. Reserva directa.

 

I en què consisteix?

Doncs es tracta de conviure amb amics, companys i monitors durant uns dies i, alhora, fomentar l’aprenentatge en diversos àmbits: idiomes, teatre, música, arts escèniques, cinema, esport, natura... la llista és llarga!

Aquest programa no només és interessant per promoure l’autonomia dels petits i joves, sinó que també dona pes a valors com l’empatia, l’amistat o l’autoaprenentatge.

Tria el tipus d’activitat que vols fer i suma’t-hi. "L’estiu és teu" és una experiència única i indescriptible. I fins que no ho vius, no ho saps!