Escola de Neu, les activitats d'hivern per a alumnes i docents!

 

L’Agència Catalana de la Joventut, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Xarxa Jove d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), presenta el programa "Escola de neu 20/21" en què els professionals de l’ensenyament trobareu diferents opcions d’activitats a la neu per als vostres alumnes.

Us fem a mans una mostra de propostes d'exemple en què l’esquí alpí, la taula de neu o l'esquí nòrdic en són les activitats principals però, si voleu que us l’adaptem a les vostres necessitats o decidiu viure la neu d’una manera diferent, no dubteu en consultar-nos per les nostres activitats alternatives d'hivern. Podreu fer una excursió amb raquetes, patinar sobre gel, construir iglús, baixar amb trineus, seguir un itinerari de ponts i tirolines enmig del bosc... De ben segur que també us agradaran!

Totes les activitats, tant esportives, culturals o de lleure, organitzades o impulsades per la Xanascat, tenen com a primer objectiu garantir la seguretat dels alumnes, aquesta premissa pren especial rellevància a les activitats de neu, garantint la presència de monitors titulats alhora de realitzar les classes.

A més per cada 10 participants al programa us oferim 1 gratuïtat d'estada per professor acompanyant.

Propostes
Documents relacionats