Estudia i viu a les residències d’estudiants de la Generalitat de Catalunya

 

Viu una de les experiències que més marquen a la vida

Faràs noves amistats que no deixaràs escapar mai, descobriràs parts de tu que no coneixies, passaràs hores estudiant en solitari i quan vulguis ho faràs amb companyia, guanyaràs autonomia... perquè ara, sí, t’hauràs de rentar la roba o fer-te el llit però també decidiràs a quina hora te’n vas a dormir, amb qui vas a sopar o què faràs durant el cap de setmana.

Exploraràs llocs de Catalunya que potser no coneixies, compartiràs moments increïbles amb persones d’altres països que mai hauries imaginat que coneixeries i, a més, obriràs la ment. Provaràs la recepta més típica de cada indret o país, aprendràs a pronunciar la paraula més estranya en un nou idioma, escoltaràs anècdotes de la infància o descobriràs grups de música completament desconeguts per tu, i boníssims!

... En definitiva, que en alguns moments trobaràs a faltar a la teva família però, al mateix temps, t’adonaràs que ja no en tens només una, si no dues.

L’experiència en una residència d’estudiants és de les que més marquen a la vida. L’has de viure!
 

Què són i què viuràs a les residències d’estudiants de la Generalitat de Catalunya?
 

Les residències d'estudiants de la Generalitat de Catalunya són instal·lacions que ofereixen allotjament i servei als joves que estudieu lluny de casa. Són mixtes i acullen a nois i noies de Catalunya i d'altres països.

Les instal·lacions estan completament preparades perquè els joves pugueu estudiar-hi i, al mateix temps, conviure, passar-ho bé, compartir, conèixer, estar còmode, sentir-te que formes part d’una comunitat de persones i reflexionar sobre diversos aspectes acadèmics i de la vida.