A l'alberg de Tremp Xanascat ens preocupem per oferir-te menús adaptats a les teves necessitats, sempre mantenint una exigència de qualitat i de dieta equilibrada, perquè sentis que estàs menjant com a casa.

En tots els nostres àpats hi trobaràs receptes a partir de productes de la dieta mediterrània i de proximitat, tal i com certifica la nostra acreditació AMED.

I si ets celíac o tens qualsevol altra al·lèrgia o intolerància, adaptarem el menú perquè puguis menjar de tot i de manera saludable.

A la taula de l'alberg de Tremp Xanascat sempre hi trobaràs productes de proximitat, que poden anar des d’un bon formatge Urgèlia amb DOP d’Urgell i Cerdanya fins a unes pomes DOP Girona, o un oli DOP Siurana. Productes de la terra que afegeixen qualitat a cada menú que oferim.

I a les postres, combinem tota mena de postres làctics i una safata amb fruita variada, sempre de temporada.

Menja al teu alberg!

A l'alberg de Tremp ens preocupem per oferir-te menús adaptats a les teves necessitats, sempre mantenint una exigència de qualitat i de dieta equilibrada, perquè sentis que menges com a casa.

A tots els nostres àpats hi trobaràs receptes a partir de productes de la dieta mediterrània i de proximitat, tal i com certifica la nostra acreditació AMED.

I si ets celíac o tens cap altra al·lèrgia o intolerància, adaptarem el menú perquè puguis menjar de tot i de manera saludable.

Una gran varietat de productes de proximitat

A la taula de l'alberg de Tremp sempre hi trobaràs productes de proximitat, que poden anar des d’un bon formatge Urgèlia amb DOP d’Urgell i Cerdanya fins a unes pomes DOP Girona, o un oli  DOP Siurana. Productes de la terra que afegeixen qualitat a cada menú que oferim.

I a les postres, combinem tota mena de postres làctics i una safata amb fruita variada, sempre de temporada.

Menús saludables i adaptats a totes les necessitats

La nostra prioritat és oferir-te uns menús els més equilibrats i saludables possibles, i això només ho podem aconseguir adaptant-nos a la realitat de cadascú de vosaltres.

Així, preparem diferents menús segons si vens amb la família, l’escola o els amics. En el cas de les famílies, per exemple, sempre oferim un menú doble, on un dels dos pot ser de caire més infantil. I qualsevol dels menús que oferim, els podem adaptar a qualsevol tipus d’al·lèrgia o intolerància.

I com ho fem per donar-te totes aquestes opcions culinàries? Doncs amb un cap de cuina amb més de 35 anys d’experiència i amb la guia Xanascat, revisada i supervisada per una assessoria de dietètica i nutrició.

També realitzem pícnics per emportar, intentant que siguin els més variats possibles.