Presentació

A totes les persones que teniu el carnet d’alberguista us volem donar les gràcies! És per això que des de la Xanascat us ho agraïm posant-vos a l’abast avantatges molt profitosos.

Si teniu el carnet, podeu accedir a descomptes i ofertes en tots els àmbits vinculats al món dels albergs i que estiguin al territori català: activitats turístiques, d’esport i aventura, d’oci, de cultura, d’art, de gastronomia o simplement activitats turístiques per passar-ho bé! A més a més, tens les portes obertes a les més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. Els albergs de la IYHF s’ubiquen als principals indrets turístics de cada país, un punt molt positiu si tens ganes de descobrir racons del planeta!

Estigueu al dia de totes les reduccions, descomptes o avantatges que anem publicant al web perquè les pugueu aprofitar i no us en perdeu cap.

Avantatges
ROCROI, Escola d'esports d'aventura 

ROCROI, Escola d'esports d'aventura 

10% de descompte en qualsevol dels Centres de Rocroi: Llavorsí, Vilanova i la Geltrú i Andorra.

Veure avantatge
Camins de Vent 4

Camins de Vent 

10% de descompte en vols en globus per totes les comarques ( Bages, Cerdanya, Osona, Garrotxa, Anoia, Empordà, Pla de l’Estany, Lleida).

Veure avantatge
Epicentre

Epicentre, centre de visitants del Pallars Jussà 

33% de descompte en l'entrada general.

Veure avantatge
Espai Raier

Espai Raier

Una visita guiada gratuïta al titular del Carnet d'Alberguista i a un acompanyant.

Veure avantatge
Parc Cretaci Museu Conca Dellà 

Parc Cretaci Museu Conca Dellà 

EL MUSEU ESTÀ TEMPORALMENT TANCAT PER OBRES I REHABILITACIÓ
Properament s'informarà de la data d'obertura. Disculpeu les molèsties.

 

Veure avantatge