Menja al teu alberg!

A l'alberg d’Olot Xanascat t’oferim esmorzars, dinars i sopars. Uns menús equilibrats i sans que, a més, et permetran assaborir tots els matisos de la gastronomia pròpia d’Olot i de tota la Garrotxa, la cuina volcànica.

I si preveus que la gana t’agafarà visitant un volcà, demana’ns amb antelació que et preparem un pícnic!

Especialitats del sòl volcànic

Els productes alimentaris més representatius de la cuina volcànica van des de la ratafia, a la botifarra i el pernil. I si parléssim dels plats o les receptes més clàssiques de la comarca, hauríem d’anomenar la carn a la brasa, les patates d’Olot i els fesols de Santa Pau amb botifarra de perol.

A la cuina volcànica també és molt habitual utilitzar-hi bolets, trufes, castanyes i blat.

Vine a tastar totes les nostres especialitats! I no pots marxar sense assaborir la nostra coca de llardons!

Menús adaptats per a tothom

A l'alberg d’Olot Xanascat sabem que quan tens una intolerància o una al·lèrgia alimentàries, és important menjar a llocs que saben adaptar els seus àpats a les particularitats de cadascú. Per això, si ens avises amb antelació, et podem fer un menú especial que et permeti a tu també tastar els productes de la nostra terra.