Menja al teu alberg!

El Delta de l’Ebre és una destinació gastronòmica per excel·lència. Des de l’alberg Deltebre Xanascat tenim a l’abast una gran varietat de productes que ens permeten elaborar la millor cuina tradicional mediterrània.

Oferim una alimentació saludable, equilibrada, variada i segura, adaptada a l’entorn i amb productes de proximitat. També cuidem de les persones que sou al·lèrgiques o intolerants a algun aliment. Volem que tu també puguis gaudir del que la nostra terra ens brinda!

L’experiència del Delta continua a taula

La cuina del Delta de l’Ebre s’elabora amb una gran varietat de productes de primera qualitat, com l’arròs, el marisc, el peix o les verdures, juntament amb l’oli de les terres properes, la qual cosa fa que cada cullerada sigui molt saborosa.

Menús equilibrats

Al Deltebre Xanascat promovem la dieta mediterrània i us garantim que els productes locals són de qualitat i sans i els plats, molt equilibrats.

També tenim en compte totes les vostres necessitats alimentàries que tinguin un caràcter especial, ja sigui per al·lèrgies, intoleràncies o qualsevol altra situació que us exclogui dels menús plantejats.

Només cal que ens aviseu amb una mica de temps per comentar la situació i us esperarem a taula amb el plat ple!