Presentació

A totes les persones que teniu el carnet d’alberguista us volem donar les gràcies! És per això que des de la Xanascat us ho agraïm posant-vos a l’abast avantatges molt profitosos.

Si teniu el carnet, podeu accedir a descomptes i ofertes en tots els àmbits vinculats al món dels albergs i que estiguin al territori català: activitats turístiques, d’esport i aventura, d’oci, de cultura, d’art, de gastronomia o simplement activitats turístiques per passar-ho bé! A més a més, tens les portes obertes a les més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. Els albergs de la IYHF s’ubiquen als principals indrets turístics de cada país, un punt molt positiu si tens ganes de descobrir racons del planeta!

Estigueu al dia de totes les reduccions, descomptes o avantatges que anem publicant al web perquè les pugueu aprofitar i no us en perdeu cap.

Avantatges
Beniemocions 

Beniemocions 

10% descompte en activitats de piragüisme. La base d'activitats és al poble de Benifallet i el punt de trobada és l'embarcador.

Veure avantatge
Rogles Aventura

Rogles Aventura 

12% de descompte en les activitats de: piragüisme, caiac, canoa i paddle surf.

Veure avantatge
MonNatura

MónNatura Delta de l'Ebre 

Descomptes especials en les visites al centre amb el carnet d'alberguista.

Veure avantatge
Deltaventur, Parc d'aventura i natura 

Deltaventur, Parc d'aventura i natura 

10% de descompte en activitats d'aventura: senderisme, descens de barrancs, escalada, espeleologia, quads, paintball, excursions en bicicleta, busseig, vela lle

Veure avantatge
Mel Muria

Mel Muria

5% de descompte en les visites realitzades a Muria Centre d’Interpretació Apícola i 5% de descompte en les compres realitzades a la botiga del

Veure avantatge