Agricultura respectuosa i menú de proximitat
L’alberg de la Vall d’en Bas ofereix servei d’esmorzar, sopar i dinar (aquest últim només per a grups de 15 persones o més).
Els nostres productes
Sempre que podem, els ingredients de les amanides que et posem a taula han estat cultivats a la mateixa explotació on s’elabora el menjar, els quals apliquen l’agricultura respectuosa, que utilitza molta mà d’obra i que és pràcticament lliure de pesticides.
Els aliments es recullen cada matí a l’hort i passen un procés d’higienització i desinfecció per tal de fer-los aptes per al consum, tot complint la normativa vigent.
Pel que fa a les postres, fruites i làctics, els adquirim a menys de 10 km de l’alberg, el lloc de consum. Els làctics són de La Fageda, una cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració sociolaboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen discapacitat psíquica o trastorns mentals severs.
Tots els menús s’acompanyen de pa elaborat en una fleca local, l’oli és extra verge d’oliva d’extracció mecànica i la sal, iodada.