Menja al nostre alberg!

El servei de menjars del nostre alberg és molt complet: oferim esmorzars, dinars i sopars sans i molt equilibrats. I un punt interessant és que, si voleu passar el dia a fora i caminar amunt i avall, tenim un servei de pícnic que substitueix el dinar.

També fem menús especials pensats per a les persones vegetarianes i celíaques, així com per a altres dietes, al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.

I, a més, a l’alberg disposem de l’acreditació AMED, cosa que ens converteix en un promotor de la dieta mediterrània com a estil d’alimentació saludable.

No t’ho pensis i comparteix el menjador amb nosaltres!

Aliments estacionals i de proximitat

Oferim un servei d’alimentació sa i equilibrat basat en la qualitat i en els productes de proximitat. Treballem amb oli d’oliva per a amanir i preparar els plats, omplim les olles i paelles amb una gran oferta de verdures, hortalisses i llegums, i donem prioritat al consum de peix i carn magra, fruita fresca i productes integrals

Menús per a tots els gustos

L’esmorzar és de tipus bufet i les opcions són molt àmplies, per començar el dia amb energia! Oferim diversos tipus de cereals, fruita, pa, embotit, margarina, melmelades, te, cafè, llet, sucs de fruites i una pasta fresca del dia (ensaïmada, croissant...).

I, és clar, també oferim dinars i sopars de tot tipus. El menú consta de dos primers plats i dos segons a escollir, pa, aigua i postres. Els plats són totalment casolans: els cuinem a l’alberg mateix amb temps i moltes ganes!

Si ho preferiu, en el cas del dinar i del sopar, també us podem preparar un pícnic perquè us l’emporteu i pugueu menjar fora de les instal·lacions de l’alberg. El pícnic consisteix en dos entrepans, una ampolla d’aigua i una peça de fruita. En el cas de l’esmorzar, si ens aviseu amb una mica d’antelació, us podem preparar un pícnic especial per a afrontar el dia amb energia si heu de fer la sortida aviat.

Ah! I si, per exemple, veniu amb els amics, la família, l’empresa o l’associació, també preparem menús col·lectius, i tenim en compte les necessitats específiques de cada grup: infantils, celíacs, vegetarians... Volem que gaudiu al màxim de la nostra cuina!