“L’estiu és teu”, colònies segures per compartir històries reals

Date

Els joves i adolescents de Catalunya s’oblidaran per uns dies de les seves stories de mòbil i les canviaran per històries reals. Comencen les inscripcions per a les colònies de “L’estiu és teu!”.

Amb una trajectòria de 27 anys, "L'estiu és teu" segueix aposant per la metodologia de l'educació en el lleure, on infants i joves de 5 a 16 anys aprenen mentre es diverteixen en una de les 11 modalitats dividides en 4 temàtiques diferents: esports, idiomes, arts i noves tecnologies.

Com en la darrera edició, a les colònies es compleix amb la normativa general per a les activitats de lleure i les mesures específiques de prevenció de la COVID-19. S’ha treballat un protocol d’higiene i seguretat, i s’han adaptat els espais i les activitats per oferir unes estades segures.

Pel que fa al nombre total d’albergs on es duran a terme les estades, n’hi ha 12 i estan repartits per tot el territori català. S’hi ofereixen fins a 65 torns al llarg de l’estiu, en els mesos de juliol, agost i setembre.

D’altra banda i com en edicions anteriors, les famílies nombroses, monoparentals i acollidores poden accedir a un ajut que suposa un 10% de descompte sobre el preu de l’estada. Així mateix, els joves amb necessitats específiques d’alimentació poden optar a un menú personalitzat que, com també es fa amb la resta de participants, està basat en una dieta sostenible elaborada per un equip de nutricionistes.

La reserva de les fins a 2.535 places disponibles es dur a terme a través del web. Sense fases prèvies ni sortejos. Aquesta obertura de places és el tret de sortida d’una edició que garanteix que tothom pugui donar la benvinguda a l’estiu vivint històries tant reals com inoblidables.