Menja al teu alberg!

A l’alberg de Coma-ruga tenim un equip de cuina amb molta traça per fer anar els focs i amb capacitat de fer menús variats, deliciosos, sans i equilibrats, tal com dicta la dieta mediterrània. Els nostres plats s’adapten a qualsevol tipus de dietes, al·lèrgies o necessitats especials, i tot en règim de pensió completa.

Els esmorzars estan pensats per a començar el dia amb força: us oferim un bufet amb embotit, fruita, cereals, sucs, cafè... El teu paladar sortirà content!

I també oferim dinars i sopars per a grups i famílies, en un menjador molt espaiós on caben fins a 300 comensals!

Treballem amb productes de proximitat i amb DO

La nostra cuina i els nostres proveïdors ens permeten oferir uns plats i menús equilibrats i amb matèria del territori català: des de vins del Penedès, passant per trinxats de la Cerdanya, fins a canelons «de l’àvia» o carn de vedella de Girona, entre molts altres aliments!

Menús escolars, familiars, per a grups esportius i adaptats a tothom!

Per a cada àpat oferim un doble menú, perquè trieu el que us vingui més de gust.

En cas d’al·lèrgies o dietes, és important que ens aviseu amb una mica d’antelació perquè des de l’equip de cuina us puguem preparar plats alternatius, ja que, entre altres coses, disposem d’un protocol d’al·lèrgens.

Si voleu gaudir de l’entorn o fer alguna excursió, no dubteu a demanar els nostres pícnics! Consisteixen en dos entrepans, una ampolla d’aigua, una peça de fruita i un paquet de galetes, perquè pugueu fer les activitats que teniu programades i ompliu la panxa quan us vagi bé.

I per als més menuts o per a les persones amb necessitats especials, us facilitem el menú triturat perquè gaudiu de l’àpat en tots els casos!