Places lliures: 1a Convocatòria 2023

Autoadjudicació de les places lliures

Aquelles famílies que no vàreu obtenir plaça en el sorteig de la 1a o de la 2a convocatòria 2023 o que desitgeu tramitar una altra reserva ja podeu accedir a les places lliures.

Cada família podeu optar a un màxim dues reserves en la 1a convocatòria, des d'ara mateix fins al cap de setmana del 23 al 25 de juny.

Per a la 2a convocatòria, de moment, podeu optar a una reserva per unitat familiar per als torns compresos entre el 26 de juny fins al 17 de desembre. Més endavant ampliarem a dues reserves per família. 

Per a consultar les places disponibles heu d'accedir al Portal de preinscripcions amb les vostres credencials i a continuació entrar al menú 'Consulta i reserva directa de places'. Aneu seguint els passos fins arribar a la pantalla de 'Selecció de torns' on us apareixen els torns disponibles i podreu seleccionar el que us interessi.

En cas que us interessi alguna de les places disponibles la podreu reservar directament i en un període màxim de 48 hores tindreu accés a la descàrrega de la documentació de la vostra reserva.

 

A gaudir-ne!