Presentació

A totes les persones que teniu el carnet d’alberguista us volem donar les gràcies! És per això que des de la Xanascat us ho agraïm posant-vos a l’abast avantatges molt profitosos.

Si teniu el carnet, podeu accedir a descomptes i ofertes en tots els àmbits vinculats al món dels albergs i que estiguin al territori català: activitats turístiques, d’esport i aventura, d’oci, de cultura, d’art, de gastronomia o simplement activitats turístiques per passar-ho bé! A més a més, tens les portes obertes a les més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. Els albergs de la IYHF s’ubiquen als principals indrets turístics de cada país, un punt molt positiu si tens ganes de descobrir racons del planeta!

Estigueu al dia de totes les reduccions, descomptes o avantatges que anem publicant al web perquè les pugueu aprofitar i no us en perdeu cap.

Avantatges
Camins de Vent 4

Camins de Vent 

10% de descompte en vols en globus per totes les comarques ( Bages, Cerdanya, Osona, Garrotxa, Anoia, Empordà, Pla de l’Estany, Lleida).

Veure avantatge
XATIC,  Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya

XATIC,  Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya

Diferents descomptes en els seus equipaments o establiments Xatic us convida a descobrir una Catalunya que va un pas més enllà del turisme de contemplació.

Veure avantatge
Museu de la Tècnica de Manresa 

Museu de la Tècnica de Manresa 

50% de descompte sobre el preu de l'entrada.
Preu de l'entrada amb el Carnet d'alberguista 1'50€.

Veure avantatge
Sèquia

Parc de la Sèquia

Entrada reduïda en visites a la Séquia, al Museu de la Tècnica de Manresa i al Centre de l’Aigua de Can Font.

Veure avantatge
Natació i waterpolo

Club Natació Manresa

25% de descompte en l'entrada puntual a d’instal·lació. Piscina municipal: entrenaments i programes personalitzats.

Veure avantatge