Menja al teu alberg!

A l’alberg l’Espluga de Francolí Xanascat hi pots fer tots els àpats.

Per esmorzar no et faltarà de res, ja siguis de dolç o de salat, podràs escollir el que més et vingui de gust. I acompanyar-ho amb llet, cafè, suc, xocolata o infusions.

Per dinar i per sopar, t’espera un menú variat i equilibrat, format per un primer plat, un segon plat i postres, sempre seguint els criteris i la filosofia que atorga el certificat AMED, per tal de promoure l’alimentació mediterrània. A més, sempre hi ha disponible un bufet d’amanides. Als fogons de l’alberg L’Espluga de Francolí Xanascat preparem tots els plats i guisats, el caldo, les cremes de verdures, etc. que vulguis!

I sempre tenint en compte les necessitats d’aquelles persones que tenen al·lèrgies o intoleràncies alimentàries o que necessiten una dieta adaptada, ja sigui per motius ideològics, religiosos o d’altres.

Descripció dels menús

Els menús de l’alberg L’Espluga de Francolí Xanascat són tancats, amb una opció per plat. També preparem triturats per a nadons, ja siguin de peix o de carn.

Si tens cap necessitat gastronòmica especial (al·lèrgia, intolerància, religió...), et podem fer el menú adaptat, però, això sí, avisa’ns amb temps!

A més, als albergs de la xarxa Xanascat comptem amb un servei de dietista, que ens proporciona assessorament en tots els casos que ho necessitem.