Menús locals i adaptats per a tothom!
L’Alberg Costa Brava us ofereix un esmorzar tipus bufet amb productes locals, com el pa i l’embotit.
Per als grups, els àpats els prepara el càtering de la Fundació Altem amb plats de molt bona qualitat.
Tots els menús s’adapten a persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.
I també tenim barbacoa i una cuina totalment equipada a disposició dels clients.
Esmorza els millors productes de proximitat
A l’esmorzar podràs tastar alguns productes locals, com el pa de la Fleca Guisset de Llançà o l’embotit (pernil dolç, llonganissa i formatge) d’Embotits Falgàs de Sant Miquel de Fluvià. I a l’estiu, no deixis de tastar la síndria, sempre present de bon matí a l’alberg Costa Brava.
També cal destacar que tenim vàries infusions i diferents tipus de llets (llet vegetal, sense lactosa, etc.).
Un càtering de qualitat per a tots els alberguistes
El menjar de l’alberg el prepara el càtering de la Fundació Altem. Tots els menús estan elaborats amb productes de molt bona qualitat i són variats, amb carn o peix, i sempre l’opció de menjar amanida o verdura.
Es pot encarregar pícnic per emportar i, si ens avises amb antelació, podem adaptar tots els menús a qualsevol tipus d’intolerància o al·lèrgia.