Menús locals i adaptats per a tothom!

L’Alberg Costa Brava us ofereix un esmorzar tipus bufet amb productes locals, com el pa i l’embotit.

Per als grups, els àpats els prepara el càtering de la Fundació Altem amb plats de molt bona qualitat.

Tots els menús s’adapten a persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.

I també tenim barbacoa i una cuina totalment equipada a disposició dels clients.

Esmorza els millors productes de proximitat

A l’esmorzar podràs tastar alguns productes locals, com el pa de la Fleca Guisset de Llançà o l’embotit (pernil dolç, llonganissa i formatge) d’Embotits Falgàs de Sant Miquel de Fluvià. I a l’estiu, no deixis de tastar la síndria, sempre present de bon matí a l’alberg Costa Brava.

També cal destacar que tenim vàries infusions i diferents tipus de llets (llet vegetal, sense lactosa, etc.).

Un càtering de qualitat per a tots els alberguistes

El menjar de l’alberg el prepara el càtering de la Fundació Altem. Tots els menús estan elaborats amb productes de molt bona qualitat i són variats, amb carn o peix, i sempre l’opció de menjar amanida o verdura.

Es pot encarregar pícnic per emportar i, si ens avises amb antelació, podem adaptar tots els menús a qualsevol tipus d’intolerància o al·lèrgia.