Vacances en família 2024

Date

S'obren les preinscripcions al Vacances en família 2024!

 

Avui, 27 de novembre s'han obert les preinscripcions per participar en la primera convocatòria del programa ‘Vacances en família’ 2024. Per aquesta edició, hi participen 27 albergs i es mantenen les dues convocatòries, la primera convocatòria, en els períodes de gener a juny, i la segona convocatòria, de juliol fins el desembre.

Les famílies interessades poden preinscriure’s a la iniciativa a través del portal de preinscricions del programa fins l’11 de desembre a les 12 hores. El dia 13 de desembre, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

El preu del programa varia en funció de si el torn desitjat correspon a la temporada baixa, mitjana o alta. Respectivament, la tarifa per a persones adultes i infants a partir dels 14 anys és de 33,60 euros, 37,30 euros i 41,10 euros per persona i nit. Aquest preu inclou el 10% d’IVA, l’allotjament en règim de pensió completa i la roba de llit.

Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l’estada i els serveis gratuïts, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció en tots els serveis.

El programa ofereix un 10% de rebaixa en el preu de tots els serveis a les famílies nombroses i monoparentals.