Un dia intrèpit!

Vall d'en Bas Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit famílies! 

Avui ens hem llevat amb molta energia, i després d'esmorzar pastís de pastanaga, hem fet una miqueta de zumba per entrar amb calor!!

Durant el matí, el grup dels Croscats han simulat unes olimpíades al costat de l'alberg. Han participat els països de Japó, Canada, Illes Canàries i Espanya! S'ho han passat molt bé! A més a més, l'últim joc ha sigut amb uns Karts xulíssims!! 

Els Garrinats han anat a fer rapel, és a dir, han baixat per una paret "autoasegurant-se". Quasi tots s'han atrevit a pujar!! I la Baixada ha sigut esplèndida! Quan han tornat a l'alberg han fet slake line. 

Hem dinat tots i totes junts i després hem fet un magnífic concurs de granotes saltarines fetes amb papiroflexia. Ha sigut una passada tot el que saltaven. 

Per la tarda hem girat els papers. Els més petits s'han atrevit a baixar el rapel i els més grans han fet unes olímpíades increïbles!

A la nit hem conegut una altra emoció, el fàstic, que ha vingut a ajudar al nostre monstre sense emocions. I per acabar el dia, hem fet el joc de far, on els nens i nenes s'han hagut d'amagar perquè els monitors i monitores no els descobrissin. Quina pallissa ens han fet!!