Som-hi que som-hi!

Vall d'en Bas Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit famílies!
Avui ens hem llevat una miqueta cansats i cansades de l’excursió del dia d’ahir, però amb el coc de xocolata hem recuperat forces! Després hem fet la Zumba de bon matí, que ens ha ajudat a activar-nos. 
Pel matí els Garrinats han anat a fer BTT. Han arribat fins a Mallol, on han esmorzat a la plaça major, en una sombreta molt maca! A la tornada han baixat per un bosc preciós on han pogut fer una mica de descens amb la bicicleta. Han xalat molt!
Els Croscats pel matí han anat a la pista de skate del poble on han fet scootering! Han provat tots els tipus de patinets i tothom ha après una mica a anar amb wave! Han fet el snack de mig matí al parc, on han pogut descansar una miqueta. 
Al tornar a l’alberg hem dinat per recuperar energia i després hem fet el taller. Avui hem estat preparant les fantàstiques actuacions del got talent (el joc de nit). S’han preparat coreografies, trucs de màgia, actuacions d’art… 
Quan ho han tingut tot preparat han començat amb l’activitat de tarda! Els més petits han agafat les bicicletes i han anat fins a l’entrada d’Olot! Allà han berenat tranquil·lament i quan han acabat han tornat. S’ho han passat molt bé!
Els grans han anat a fer scootering al parc de skate. Han après a anar amb wave i s’ho han passat pipa! 
Al tornar s’han dutxat i s’han posat a repassar tots els shows pel got talent! I ha aparegut una emoció més! La por!!!! I quina por feia… Però el Suli ja té moltes emocions!! I això ens fa feliç!! 
Després hem anat a sopar, i en acabar hem fet la famosa gossip box! Que bé que s’ho han passat i quina peneta que això ja s’estigui acabant… 
Per finalitzar el dia hem fet el got talent! Quines actuacions més maques han fet!!