Aixo no para!

Vall d'en Bas Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit famílies! 

Avui hem començat el dia amb molta energia!! Com es nota que és el segon dia de colònies! Al matí ens hem llevat amb música i això ens ha fet començar el dia a tot gas! Després d'esmorzar hem tingut una mica de temps lliure i després hem mogut una mica l'esquelet fent zumba! 

Al matí hem fet tots i totes una orientació amb proves pel poble de Sant Esteve d'en Bas. S'ho han passat molt bé i han après a orientar-se amb un mapa!! 

Després hem vingut a dinar a l'alberg i en acabar hem fet cartells per les habitacions. Han quedat xulíssims!! Per continuar la tarda hem anat tots i totes a la piscina del poble. Allà ens hem refrescat, hem jugat i hem nedat molt. S'ho han passat pipa!! I ens ha anat molt bé per treure'ns la calor del damunt! 

Hem tornat a l'alberg a berenar i a dutxar-nos. Han sigut tan ràpids que hem pogut fer una altra paxangita. Abans de sopar hem fet la primera Gossip Box, els hi ha encantat! Per sopar hem menjat pizza i carn arrebossada, ha triomfat! 

I per acabar el dia, avui hem conegut a un monstre que ens ha demanat ajuda perquè ha perdut totes les emocions. Sort que també hem trobat a l'alegria, així passarà el dia de demà content!