Aixio ja s'acaba

Vall d'en Bas Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit famílies!
Avui pel matí ens hem llevat amb molta energia perquè ens esperava un dia molt guai! A més, hem tingut pastís de pastanaga per esmorzar i això ens ha alegrat molt el dia!
Després de la sessió de Zumba diària hem començat les activitats del dia. Els croscats han jugat als egipcis (un joc de transportar persones amb la tècnica que feien servir els egipcis). S’ho han passat molt bé! Sobretot l’última ronda on han portat els dos monitors!! Que forts estan aquests nens i nenes!!! I després del mig esmorzar hem fet tir amb arc! Quina punteria que tenen! Semblaven Robin Hood!
Els Garrinats pel matí han anat a la  piscina! Han estat banyant-se, fent jocs de taula i fins i tot han fet “aquagym”! S’ho han passat molt bé! 
Al migdia hem recuperat forces dinant i fent el taller de polseres. A la tarda, els més petits han anat a la piscina, on han estat jugant al “Marco polo”, al pilla pilla,… Que bé s’ho passen a la piscina!
Els més grans s’han quedat fent egipcis i tir amb arc! I com que no feia gaire sol han gaudit moltíssim de les activitats a la sombreta. Han corregut molt amb els egipcis i quina competició de petar globus han fet amb l’arc! Quasi tots han petat més d’un globus!! 
Després hem berenat, ens hem dutxat, ens hem posat guapos i guapes per la disco i hem començat a fer maletes. I ha aparegut la tristesa! Que estava molt trista perquè els nens i nenes marxen demà… Però lo bo és que el Suli ha recuperat totes les emocions i s’ha posat molt content! 
Finalment hem sopat, hem fet l’última gossip box i hem acabat el dia amb una fantàstica discoteca! Tots els nens i nenes han ballat i saltat fins a no poder més! Quin final de colònies més bonic hem viscut!