Una gran benvinguda a un lloc idíl·lic

Sant Joan de les Abadesses Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Hola, famílies molt bona nit, ahir els vostres petits tresors van arribar a l'alberg de Sant Joan de les Abadesses amb molts sentiments enfrontats, moltes ganes de viure aquesta nova aventura i amb una mica de nervis per ser fora de casa. Ràpid van descobrir que passarien les millors colònies de la seva vida, ja que havien arribat als Jocs del Paradís, la història que ens acompanyarà tota la setmana, on mitjançant proves podran aconseguir premis com escollir les cançons de la disco, despertar-se 10 min més tard i moltes més. Però això dependrà de la implicació i la motivació amb les que facin les proves i les activitats. A la nit van conèixer el president dels Jocs del paradís, un home estrafolari amb els cabells engominats que els hi va posar al corren de tot, els va dir que els guanyadors aniran a una illa paradisíaca on no tenen normes ni hora per anar a dormir hi poden menjar tot el que vulguin. Després de tot el show en vam reunir per grups de referència i vam fer pinya i caliu per sentir-nos com a casa.

Avui ens hem llevat plens d'energia i amb moltes ganes de començar a fer totes les activitats que ens van dir que faríem. Els petis al matí han fet angles i els grans han fet orientació, on han posat a prova els seus sentits per poder trobar totes les balises i resoldre preguntes relacionades amb el poble de St. Joan de les abadesses que amaga molts secrets. A la tarda el grup dels grans han fet angles i els petits s'han dividit en dos grups, uns han fet orientació i els altres bici.

El primer dia d'activitats d'anglès tots els grups hem començat a practicar l'idioma des d'una perspectiva molt especial. Les monis ens han presentat unes activitats molt útils per tal de superar les proves que sembla que el misteriós Aarlon ens farà passar.

És important poder adaptar-nos als canvis i a reptes nous, així que hem pràcticat la imaginació i la creativitat! Cada grup hem escrit històries divertides i originals entre tots, fins i tot hem arribat a il·lustrarles, fent còmics, portades i dibuixos. Ha estat un bon inici. Cada dia tractarem una temàtica diferent, us anirem explicant!

Després de sopar han aparegut uns personatges a donar-nos premis per haver-hi fet un dia excel·lent i uns altres a entrenar-nos per l'últim dia que farem els jocs del paradís, pel que ens han dit són molt difícils i si volem, guanyar hem d'entrenar fort cada nit abans d'anar a dormir. Ha sigut un dia molt llarg i estem molt cansats, bona nit, famílies fins demà!