Som-hi que som-hi

Sant Joan de les Abadesses Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit, famílies! Avui, dijous, com cada matí ens hem llevat i hem anat a esmorzar per agafar energia per tot el dia. Abans de començar amb les activitats, hem sortit a fora i hem fet una estona de zumba, que ens ha ajudat a acabar d'activar-nos.
Durant tot el mati, els més petits hem fet anglès i els grans hem anat a fer escalada. Després de l'escalada, com que feia molts dies que ho demanàvem, ens han portat al gorg i hem pogut banyar-nos. Tot i que l'aigua estava super freda, ha valgut un munt la pena!
Després de dinar, ha aparegut l'Arlong i ens ha dit que hem de començar a preparar una actuació per la nit de demà. Allà haurem de demostrar a l'Arlong i a la gent del capitoli que ens mereixem tenir avantatges pel joc del Paradís.
A la tarda, als grans ens ha tocat fer anglès, un grup dels petits ha pogut gaudir de l'escalada i l'altra ha fet trekking aquàtic, fins a arribar a un lloc on han fet ràpel.

Avui carrilets i carbonets hem seguit els passos de Ferrats i han sortit unes idees increibles, hem intercambiat samarretes per pulseres, dibuixos personalitzats i fins i tot un futbolin i una funda per al mòbil! No us preocupeu que després de practicar l'anglès tot ha tornat al seu lloc! 
A la tarda Ferrats hem practicat la nostra rapidesa i el coneixement de l'anglès a partir de diferents jocs que ens han proposat les monitores. El passaport, qui es qui, cursa de paraules i molts més! Estem esgotats pero encara ens queda energia per a la nit. Estigueu atents família, que demà també ens espera un dia intens

Després de sopar, ha aparegut un entrenador i ens ha dit que no tot és el que sembla i que sobretot no ens refiem de la gent del capitoli. A més a més, ens ha donat un avantatge per anar en contra del capitoli, però per aconseguir-la que hem de trobar algun objecte que està amagat per l'alberg.
I després de tot aquest dia, anem a dormir per recarregar energia!
Bona nit, famílies.