Aixo no para!

Sant Joan de les Abadesses Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit, famílies, avui quan ens hem llevat ens esperava un esmorzar amb moltes coses diferents per poder escollir i gaudir del primer àpat del dia. Amb les piles carregades hem començat el dia fent zumba matinera, així els nens i nenes que estàvem una mica adormits ens hem acabat de despertar. Com sempre els kids hem començat fent angles i el teens han fet activitats esportives, avui tocava bicicleta de muntanya, haem arribat fins a ripoll i hem tornat ha sigut una gran aventura. Tot seguit hem dinat i la veritat és tot estava molt bo, just en acabar hem tingut una estona lliure on hem estat fent polseres de fil i jugant al que més ens venia de gust. A la tarda els teens hem fet angles i els kids hem fet l'activitat que no vam fer ahir, uns hem fet orientació i els altres hem fet bicicleta de muntanya.

Tot bon equip necessita una imatge i avui a angles carbonets i carrilets hem dissenyat un escut per al nostre grup! Hem descobert que dissenyar no és només dibuixar, sinó que requereix de buscar referents. Formes, colors, lletres... S'han de definir, explicar i combinar per a formar dissenys d'allò més originals! Esperem que els pugueu veure l'últim dia. 

A la tarda ha estat el torn de Ferrats i, com ja haviem practicat la nostra habilitat d'intercanvi al discovering, hem fet un joc amb el que hem hagut de crear un petit negoci i vendre'l a la resta de companys! Pintar la cara, fer pulseres o papers d'avió son algunes de les idees que han sorgit, hem fet un eslogan, un cartell i ens em llençat a veure quina era la idea que agradaba més! Demà seguim família!

A la nit, ha aparegut un dels entrenadors dels jocs del paradis i ens ha proposat fere un joc per millorar la nostre estrategia.

Estem moooooolt cançats i cançades, normal ja que no hem parat, per sort ja falta poc per anar a dormir. Bona nit families dema mes i millor!