Aixo ja s'acaba

Sant Joan de les Abadesses Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit, famílies! Avui ens hem llevat i directament hem anat al menjador per esmorzar, on teníem molta varietat per escollir i estava tot boníssim. Avui ja ens ha costat una mica més fer la zumba del matí, perquè ja comencem a notar el cansament de tots els dies...
Durant tot el mati, els més petits hem fet anglès i els grans hem anat a fer trekking acuàtic i rappel, que sense cap dubte ha sigut l'ativitat que més hem disfrutat de moment. Dins el riu hem tingut alguna patinada, però al final ningú s'ha fet mal i queda tot com una anècdota. A l'hora de fer el rappel hem hagut de lluitar contra el vèrtic i tots l'hem superat amb èxit!
Després de dinar hem estat preparant les actuacions amb les que aconseguirem les avantatges pel joc del paradís.
A la tarda, els grans hem tingut  anglès, un grup dels petits ha pogut gaudir de l'escalada i l'altra ha fet trekking aquàtic, fins a arribar a un lloc on han fet ràpel.

Després de sopar, ha tornat a apareixer l'entrenador i ens ha felicitat per haver trobat l'objecte del capitoli, que serà molt important en un futur, però encara no sabem per què. Mentre ens deia això, han arribat els del capitoli i se'l han endut arrestat per haver difamat informació confidencial del capitoli. Tots ens hem quedat força extranyats, però els hi hem seguit la corrent perquè els hi havíem d'ensenyar les actuacions que havíem estat preparant aquests dies. Les actuacions ens han sortit a tots suuuuper suuuuper bé i hem quedat molt contents amb els resultats. 
Despededim aquest dia super contents i preparats pel seguent! 
Bona nit, famílies.