3, 2, 1... ACCIÓ!

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat a

Benvolgudes famílies!

Tenim moltes coses a explicar-vos des que vam arribar ahir a la tarda.

A mesura que anàvem arribant i acabàvem de fer el check in, ens vam anar afegint a uns jocs de coneixença ben divertits que ens van proposar els nostres monis, on vam poder començar a conèixer als companys i companyes amb els que compartirem aquesta aventura de 10 dies!

Després, ens vam instal·lar a les nostres habitacions i vam anar a sopar.

A la nit, vam poder fer un pacte de convivència totes juntes per establir quines eren les normes que volíem seguir i que ens farien sentir més còmodes i dins d’un espai segur i empàtic.
En acabar, vam jugar a un joc de nit ben engrescador i vam conèixer la que serà la nostra cançó de bona nit durant aquesta estada. I, tot seguit, vam anar a dormir.

Aquest matí, després d’haver esmorzat i haver-nos tret les lleganyes, hem tingut un moment per poder-nos acabar de despertar tot fent uns estiraments i activar el cos amb energia fent uns balls ben animats.

Un cop hem estat ben desperts i a punt per començar el dia hem pogut gaudir dels primers tallers de cinema, on ens han ensenyat les parts més importants del cinema i hem descobert com funciona un storyboard per més endavant poder escriure el guió del nostre curt.

Al migdia hem tingut una estoneta lliure per descansar i triar a què volíem jugar i hem fet polseres de fils i hem jugat a jocs de taula i a voleibol.

Aquesta tarda ens hem fet uns cartells xulíssims per decorar les portes de les nostres habitacions i hem tingut unes bones dinàmiques de lleure per acabar de conèixer als nostres companys d’estada i fer una mica de cohesió.

I ara ens disposem a anar a dutxar-nos i preparar-nos per sopar i tenir la nostra primera nit de projeccions de cinema.

Una abraçada i fins demà!