ÚLTIM DIA

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona tarda families!

Això ja s'acaba i estem molt trists però molt contents per tots aquests dies que hem compartit!

Avui al matí els tres grups de grans han presentat el project d'anglès que han preparat durant tota la setmana.
El grup de pops ens havien preparat un projecte de preguntes sobre cultura i reptes. Dofins i catxalots eren els concursants i hem passat una bona estona descobrint qui era capaç de respondre més preguntes bé!
Després els dofins ens han presentat el project "Pass Word", on també hi havia de concursants els altres grups. Era a veure qui era capaç de respondre més definicions correctes, quin riure!
I finalment els catxalots ens han ensenyat i presentat "The Catxalotes League". Han dinamitzat un torneig a la platja i ha agradat molt!

D'altra banda, escopinyes, anxoves i gambes han provat diferents esports de platja. Hem fet jocs dalt del bigsup, que és una taula molt gran on hi cap molta gent i era molt difícil no caure. Hem fet molts jocs i hem rigut molt!
També hem fet pàdel surf, hem gaudit molt fent diferents dinàmiques i aprenent més d'aquest esport.
Finalment, les anxoves i les gambes, que no havien fet caiac perquè el temps no deixava, avui l'han pogut fer! Els ha agradat molt i ho han trobat molt divertit! Les escopinyes, en canvi, han fet bodyboard i s'ho han passat d'allò més bé. Que divertit!

Després de dinar i de fer una estona de braçalets sota l'ombra dels arbres, els grans hem anat a la platja.
Encantats amb el bigsup, amb el pàdel surf i el body board. Com hem rigut i com ens hem divertit. Com es nota que ja ens coneixem tots molt i som molt amics!
Els dofins a més, han pogut fer caiac ja que el mar tampoc els hi havia permès el dia que els hi va tocar. Avui les onades estaven més calmades i hem pogut fer una mini ruta per les platges del costat. És preciosa L'Escala!

A la tarda també ha sigut el torn de presentar el projecte d'anglès a les escopinyes, a les anxoves i les gambes. Estavem molt il·lusionats!
Les escopinyes han preparat una gimcana per equips i ens ho hem passat molt bé jugant a jocs de córrer i aigua. Ens hauria agradat fer moltes coses més!
El projecte de les anxoves ha sigut una història de terror! Ho han fet super bé i ha agradat a tots els altres grups!
Les gambes finalment, han versionat una cançó en anglès i hem ballat tots i totes! Quina festa!
Són tots i totes uns grups molt treballadors i els projectes han quedat xulíssims.

Ara ens hem posat tots de gala que anem a sopar i després tenim festa de comiat. Això ja s'acaba i ens volem acomiadar de tots els amics que hem fet ballant molt i rient encara més.

Ens veiem demà famílies a les 16 hores! Tenim ganes de veure-us però no volem marxar!!!
Bona nit, fins demà!!