Que continuï l'aventura!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona tarda famílieees!!!
Aquí no parem i les hores ens passen volant!! Avui ha sigut un dia molt complet tant al matí com a la tarda. Ens hem aixecat al ritme de la música com sempre i hem posat el cos a punt d'energia per començar el dia.
Avui les escopinyes i els pops hem anat a l'Escala a fer el discovering durant el matí i ha sigut molt entretingut, hem tingut l'oportunitat de descobrir l'Escala tot responent unes preguntes i relacionar-nos amb gent diferent del poble. Després hem dinat de pícnic al costat del club nàutic, ha sigut un matí fantàstic.
Mentre que el grup d'anxoves li tocava fer l'activitat de caiac, però com bufava el vent de tramuntana hi havia mala mar, hem hagut de canviar-ho per bodyboard hi han gaudit moltíssim surfejant les onades. El grup de gambes s'han equipat al complet en tot el que és necessari per fer l'activitat de flanqueig i snorkel, no s'ha pogut realitzar snorkel para mala mar, així que no han pogut observar peixos, però si que hem fet l'activitat de flanqueig on han sortit super contents i contentes de tots els salts que han pogut realitzar i repetir-los!!!
Avui al matí els Dofins han començat a preparar el projecte, fent cartells i les preguntes per als altres grups. I després de l'snack, hem anat amb els Catxalots a fer jocs a la platja. Els catxalots han començat la classe d'anglès amb el project, que ja el tenen quasi enllestit del tot. N'estan molt motivats. En la segona part de la classe s'han ajuntat amb els Dofins i han anat a la platja a fer dinàmiques en anglès.
El grup d'escopinyes i pops han dinat de pícnic i a la tarda han fet l'activitat de Vela, on han pujat als raqueros hi han gaudit molt, ja que bufava el vent i ha sigut molt xula.
 

A la tarda el grup de Dofins, també s'ha hagut de canviar l'activitat de caiac per bodyboard, per la mala mar. A veure si la tramuntana ens deixa una mica de pau a partir de demà, però amb les onades han gaudit com mai de surfejada les onades, és possible que us demanin alguna taula a l'arribar a casa!!!
Els Catxalots han fet l'activitat de flanqueig, han pogut entrar en una cova nadant una mica, però no han vist molta cosa, ja que la mar estava remoguda. Han fet tots els salts inclòs el més gran de tots, s'ho han passat d'allò més bé.

Avui a la tarda les anxoves han avançat en el projecte del túnel del terror, han tingut idees molt originals i estan molt motivats amb el projecte.
Després hem anat a la platja amb les gambes i han estat banyant-se.
Les Gambes hem estat progressant amb el projecte i ens ho hem passat d'allò més bé. També hem decorat el nostre diari de les colònies i hem escrit l'entrada d'avui. Més endavant, ens hem anat a banyar a la platja una estona per acabar de fer el dia més rodó.

Ara ens anem a dutxar i a esperar quin joc de nit ens espera!! Les tutories d'escopinyes, anxoves i gambes s'han van a fer una volteta per l'escala de nit.

Fins demà família!