Primer dia superat!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona tarda famílies!!!
Avui hem començat el dia amb una mica de Zumba per acabar de despertar-nos i agafar l'energia que necessitem pel dia d'avui!
Al matí les escopinyes, anxoves i gambes han fet anglès, les escopinyes primer hem fet una activitat per conèixer-nos millor entre nosaltres. Després, hem fet d'un super snack de mig matí i hem jugat una estona tots i totes juntes, ens ho hem passat d'allò més bé!!!!
Al final del matí, hem fet una pluja d'idees per triar el nostre projecte. Han sortit propostes super xules i ens hem divertit molt pensant en què farem. Estem molt emocionats i emocionades per començar-lo!
Avui ha estat el primer dia d'anglès de les anxoves, hem estat jugant a diferents jocs que els hi han permès practicar el seu anglès i començar a crear vincles entre ells. Hem fet una pluja d'idees per tal d'escollir quin projecte faran, a partir demà començarem a preparar el túnel del terror que han proposat.
Les gambes ens hem conegut una mica més fent jocs de coneixença en anglès. Hem fet pluja d'idees del project i sembla que farem un karaoke i una coreografia d'una cançó en anglès. A més a més, estem fent un petit diari per recordar els moments viscuts tan màgics.
 

El grup de pops, dofins i catxalots han fet l'activitat de tir amb arc, on hem descobert la bona punteria que tenen. A la vegada també estaven fent joc outdoor i slackline, on han tingut més temps per fer cohesió de grup i cooperar entre tots i totes. Després hem baixat a la platja per fer les Olimpíades de l'Escala 2024, on han gaudit moltíssim, encara que no han pogut fer un bany a la platja, ja que el dia no acompanyava molt.

A la tarda el grup dels pops, dofins i catxalots han fet angles. Avui ha sigut la primera classe dels pops i hem començat amb uns quants jocs de presentació i coneixença. Després hem fet l'snack tot cantant una cançó. Llavors, hem estat fent pluja d'idees per triar el projecte que farem i finalment hem decidit que farem una ruleta amb diferents reptes i preguntes que anirem treballant els propers dies.
El grup de Dofins han jugat al "Find someone who...?" per conèixer's més entre ells. Després, hem pensat en el projecte que faran durant la setmana, i ja el tenen decidit. Faran un passa paraula.
Avui ha estat la primera classe dels catxalots. Al principi estaven una mica tímids i tímides, però de seguida han començat amb les primeres dinàmiques i ja s'han cohesionat i avingut d'allò més bé. Al final de tot, han decidit conjuntament fer un torneig de futbol amb reptes en anglès com a project: "The Catxalotes League"

A la tarda el grup de les escopinyes, anxoves i gambes han fet l'activitat de tir amb arc, on hem descobert a nous i noves Robbing Hoods. Havíeu de veure la destresa i punteria que tenien!!! També hem fet jocs cooperatius i slackline, on s'ha pogut veure que no estan fàcil com es pensaven poder passar tot l'slackline. Hem berenat i hem baixat a fer les Olimpíades, on tenien moltes ganes de conèixer altres nens i nenes de diferents tutories hi han gaudit molt amb banyito inclòs.

Ara anem cap a la dutxa, després soparem per agafar forces pel joc de nit, que han de descobrir el codi secret i necessiten una mica més d'energia.
Avui descansarem molt, ja que demà toca un dia intens!
Bona nit famílies, fins demà!!!