Equador de l'Estada!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona tardaaa famílies!!!
Avui al matí hem pogut veure que comença a sortir el cansament perquè estem més adormits i adormides, però això ho arreglem amb un bon esmorzar i una bona zumba!!! Els Kids ahir van anar a fer una volta per l'Escala, on es van comprar un gelat i van sortir encantats i encantades.
Avui al matí el grup d'Anxoves i Dofins han fet l'activitat de discovering per l'escala, on han descobert tots els seus encants i ja saben la història del Víctor Català. Després han caminat pel passeig marítim fins a la pineda, on hem dinat de pícnic.
El grup d'Escopinyes han fet l'activitat de flanqueig i snorkel, però la part de snorkel no l'han pogut fer per seguretat, ja que hi havia mala mar. Però després, han fet tot el recorregut de flanqueig on han gaudit molt dels salts, tots i totes i volien repetir més!!!
El grup de Gambes, no ha pogut fer l'activitat de caiac per mala mar i han fet l'activitat de body, on han gaudit molt agafant onades i no volien sortir de l'aigua! Intentarem recuperar aquesta activitat sí el mar ens acompanya.
Els pops han seguit amb el projecte de la ruleta amb les diferents tasques organitzades per equips i ja el tenen quasi acabat. Després de l'snack han fet un parell de partides del llop en anglès que és un joc que els agrada molt.
Els catxalots han acabat el project; han preparat la presentació i han organitzat els timings del partit. Després de l'snack, han continuat amb dinàmiques grupals en anglès, on es cohesionen encara més com a grup i parlen l'anglès
A la tarda el grup de Pops ha fet l'activitat de flanqueig i snorkel, han pogut veure molts peixos, han entrat a la cova hi han fet tot el recorregut de sals. Inclús al més gran de tots!!! El mar estava molt millor que al matí i això ens ha jugat molt a favor.
El grup de Catxalots, han fet l'activitat de caiac, ja que el mar estava més tranquil que al matí. Han anat fet una mica de ruta hi han arribat fins a l'illa del cargol. Han gaudit molt i tenien moltes ganes d'aquesta activitat.
El grup d'Anxoves i Dofins han fet l'activitat de Vela que tantes ganes en tenien, han pogut timonar al raquero i s'han banyat al mig del mar!!
Les escopinyes hem avançat una gran part del projecte, i ja estem a punt d'acabar-lo! Farem una gimcana super xula amb proves de tot tipus, des de córrer fins a endevinalles. Cap al final de la classe, quan ja estàvem cansades, hem fet uns quants jocs de córrer per acabar el dia! Demà, més i millor!
Les Gambes hem acabat el projecte avui! Ens ho hem passat genial, hem fet molta pinya i estem molt contents del resultat final, en el que es reflexa el treball de tothom. També hem escrit en el diari el millor moment del dia d'avui.

Ara ens anem a dutxar, i els Kids posarem a l'equip de monitors/es aprova per veure sí són capaços de reconèixer. Els Teens anirem a fer una volta pel poble de l'Escala.