Això ja s'acaba

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Molt bona tarda famílies!!!
Ahir a la nit els Teens van anar a fer una volta per l'Escala, on van comprar-se un gelat, a més a més van ballar sardanes amb la gent del poble amb un paisatge preciós de fons. Estaven de foto preciosa!!!
Avui ens hem aixecat amb molt bon dia, per començar el dia a tope.
Al matí els catxalots i les gambes avui hem anat de descoberta a l'Escala! Hem conegut una mica més aquest poble pescador i hem interactuat amb la gent del poble en anglès. Ha estat genial!

Els pops, finalment hem acabat el projecte de la ruleta, ja que és l'última classe com a tal. Tenen moltes ganes de presentar-ho demà als altres grups, ja que és com un joc. Després del break hem estat fent jocs en anglès que els agraden molt.
Els Dofins han acabat el project i s'han organitzat entre ells per la presentació. Després de l'snack hem fet la Bomba d'aigua, un joc dinàmic per refrescar-se, ja que feia molta calor.

Les escopinyes han fet l'activitat de caiac, on han arribat quasi a l'illa del cargol, han fet molts jocs i s'ho han passat d'allò més bé. Les anxoves han fet l'activitat de flanqueig i snorkel, tenien moltíssimes ganes de fer-la, han saltat tots els salts i estaven super contents/es no volien acabar l'activitat.

Després de dinar hem fet el taller de la preparació del primer Got Talent de l'Escala que realitzarem aquesta nit, conjuntament amb la cutre night, a veure qui són els guanyadors i guanyadores.
A la tarda el grup de Pops han realitzat l'activitat de caiac on han fet una mini ruta i un munt de jocs a sobre del caiac on han gaudit molt.
Els Dofins han realitzat l'activitat de flanqueig i snorkel, ha sigut una activitat increïble on han gaudit moltíssim. Estaven de foto amb tota l'equipació i fent tots els salts, inclús el més alt de tots, era per veure com ho feien de bé!!!
Les escopinyes hem aconseguit tancar el projecte i demà ja és dia de presentació!! Més tard, hem fet jocs variats en anglès, després del snack, hem dedicat l'última part del dia a jocs de córrer.
Les anxoves han acabat el projecte del túnel del terror i ja demà el podran presentar. Després hem estat fent dinàmiques i jugant a jocs. És un grup molt maco i participatiu.

Ara ens hem anat a dutxar i a posar de la manera més cutre possible per aquesta nit, tenim moltes ganes de veure els resultats!!!

Bona nit famílies, fins demà!