PRIMER DIA SUPERAT!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat a

Bona tarda, famílies!

La nit d'ahir, va anar molt bé, fins que, va aparèixer una tripulació pirata, que ens van explicar que els hi havien pres un tresor de molt de valor, i que necessitarien l'ajuda dels infants per descobrir on està. Després de la proposta, els infants van acceptar amb molta il·lusió poder ajudar a aquests pirates que estaven bastant nerviosos i tristos.

Seguidament, vam fer una volta per l'alberg per explicar els punts en els quals faríem activitats, o els punts de trobada per repartir els "snacks". També vam donar una ullada del planing d'activitats per saber el que faríem en el transcurs de la setmana. En acabar ja vam marxar directament a descansar.

Al matí, ens hem llevat, i hem anat a esmorzar. Un cop esmorzats, hem anat a la pineda i allà estaven els monitors i monitores fent zumba perquè la mainada escalfes pel dia que els hi esperava.

Les Meduses, al matí, han anat a fer una sessió de caiac a la platja, la qual han estat molt atents a l'explicació, i la qual després, dins del mar han pogut portar a terme els conceptes bàsics per fer una bona activitat.

Els Llobarros, aquest matí han fet escalada i tir amb Arc, han pogut veure en l'escalada els seus propis límits i les habilitats que tenen per pujar, i la veritat que amb l'explicació prèvia han assolit molt bé la sessió d'escalada. En acabar la sessió d'escalada, hem continuat amb el tir amb arc, on han practicat la punteria, i la qual hem fet un parell de proves, la qual s'emportaven una "panyora", i que bé ens ho hem passat!

A la tarda els Llobarros i les Meduses, han començat fent activitats junts d'anglès, per anar coneixent altres grups, i han cohesionat prou bé. Un cop acabat, ens hem separat per grups i hem començat a donar una pluja d'idees dels projecte que volen portar a terme, però finalment no hem acabat de decidir el que volien, però pel pròxim dia ja el tindrem.

Pel matí els Catxalots i els Taurons, han fet angles amb els seus respectius grups, hi han estat fent dinàmiques tradicionals amb angles. Seguidament, han començat a parlar sobre quin projecte fer durant el transcurs de l'estada, i tenen un parell de propostes, però no han acabat d'arribar a un acord amb quin quedar-se.

A la tarda els Catxalots, han anat a fer escalada i tir amb arc, s'han contat els conceptes bàsics per fer una bona sessió, i la veritat que estaven atents i respectant l'explicació. Un cop arriba el moment d'escalar ha anat tot molt fluid i bé. Seguidament, hem anat a fer tir amb arc, la qual han practicat amb la punteria, i ho han fet prou bé.

Els Taurons a la tarda, han anat a fer una sessió de caiac, la mar a respectat, i les dinàmiques dins del mar els hi han encantat.

Ara ja marxen a dutxes i a descansar que ho necessiten, fins demà.