DIA A L'AQUALEON

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat a

Bona tarda famílies,

Ahir a la nit van aparèixer uns pirates malvats, i van informar rient, de què ells sabien on és el tresor que està buscant la tripulació. Els infants estaven enfadats per la manera que van vindre aquests pirates, i tots van deixar clar que aconseguirien el mapa per trobar el tresor i donar-los a la tripulació que el busca.

Seguidament, vam començar a fer la "Gossip Box", la qual consisteix a fer balls, concurs d'acudits, o fins i tot, imitar a monitors i monitores, va ser un moment bastant divertit.

Un cop acabat, vam començar el joc de nit, que es diu "furor", consisteix en el fet que la persona que el dinamitza diu una paraula com per exemple amor, o, una temàtica com les nadales, hi han de cantar les màximes cançons possibles per guanyar la ronda.

Avui al matí, s'han aixecat amb molta il·lusió, perquè tocava anar a Aqualeon, abans de tot, hem anat a esmorzar per recarregar energies, i seguidament hem fet zumba.

Un cop arribat a Aqualeon, hem fet explicació de normes per tindre una bona convivència i un bon comportament, i seguidament han anat cap als tobogans o a la piscina d'onades. Ha sigut una activitat bastant divertida, i la méteo ens ha respectat, no han volgut sortir de l'aigua!

En arribar a l'alberg, han anat a dutxar-se, i ara ja anem a sopar.

Fins demà famílies!