Benvinguts a Coma-ruga

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat a

Bona tarda, famílies!

Això arrenca aquí a Coma-ruga, i ho fem de tal manera que tot just quan han arribat els hem separat amb els seus grups de convivència, per tal de poder tenir un primer moment de coneixença. Amb aquests grups passaran tota la setmana i faran les activitats sempre junts, compartint moments d'alegries i diversió. Al llarg de la tarda també han conegut als monitors i monitores que els acompanyaran i cuidaran d'ells en tot moment, que aquests s'han presentat de la manera més original, mostrant una habilitat secreta de cada un d'ells i dient amb quin grup de convivència estaran durant els 7 dies.

Pel que fa als grups, tenim als kids amb els grups de les Gambes i les Sardines; i pel que fa als teens tenim les meduses, els llobarros, els taurons i els catxalots. 

Després de la presentació original dels monitors, els infants ja s'han separat amb els respectius grups i han començat a trencar el gel mitjançant dinàmiques de coneixença, en un espai còmode per deixar-se anar i mostrar-se tal com són. Al principi estaven més tímids, però a mesura que avançaven les activitats han anat agafant més confiança i creant els primers vincles. 

Seguidament, hem anat a les habitacions a instal·lar-nos i poder veure les habitacions i conèixer els companys, i una vegada instal·lats hem baixat a sopar per recarregar energies i ja poder fer el primer àpat d'aquestes colònies.

A la nit, presentarem la "Gossip Box" una caixa que portarà reptes per tots els infants per continuar trencant el gel i poder-ho passar bé tots junts, infants i monitors.

Fins demà famílies!