ARRIBEM A L'EQUADOR DE LA SETMANA!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat a

Bona tarda, famílies!

Ahir després de les dutxes, vam anar a sopar, ja que necessitàvem recuperar energies del gran dia d'ahir. Després de sopar, van arribar els pirates, amb la seva mascota, l'elefant fan, motivant-los a continuar aconseguint tokens per tal de recuperar el menjar que necessita l'Elefant Fan, i aconseguir els trossos de mapa que tenen els malvats.

Seguidament, vam anar a fer una sessió de relaxació, separada per kids i teens, ja que després de l'intens dia al parc aquàtic havíem de baixar pulsacions. Es va començar amb unes respiracions, a continuació vam fer uns estiraments, i per acabar vam fer massatges per parelles.

Avui ens hem aixecat amb molta energia i hem fet zumba per entrar amb ritme a les activitats.

Pel matí, les Meduses, estan fent una gimcana de diferents proves com buscar pistes per descobrir els passos d'un ball que han creat ells mateixos o endevinalles.

Els Llobarros han decidit fer un túnel del terror. Per fer-lo ens hem dividit en comissions encarregades de material, disfresses, maquillatge, guió... Cadascuna d'aquestes ha estat organitzant les seves idees i portant-les a terme.

Els Taurons i els Catxalots han anat a la platja a fer bodyboard i paddle surf, han estat molt atents a l'hora d'escoltar les nocions bàsiques d'aquestes activitats aquàtiques. L'activitat ha anat molt bé.

Un cop acabat, hem anat a dinar per recarregar energies a la tarda. Per baixar una mica les pulsacions, hem fet un taller de pulseres.

En arribar la tarda hem començat a fer les activitats corresponents del planning.

Els taurons aquesta tarda a angles han començat a fer el treasure hunting, fan 5 jocs amb el que poden aconseguir una lletra per descobrir on està amagat el premi.

Els Catxalots a angles estan preparant la decoració de la disco. S'han organitzat per preparar diferents coses com ara collarets, sobres per escriure missatges, o fins i tot un foto call! Estan molt motivats amb el project.

Les Meduses i és Llobarros han realitzat l'activitat de tarda de paddle surf i bodyboard. Han pogut fer diversos jocs dins del mar i a buscar l'equilibri sobre de la taula de paddlesurf. El bodyboard ha funcionat satisfactòriament tot i que la manca d'onades d'aquesta tarda no ha facilitat el transcurs normal de l'activitat.

Ara mateix ja van a les habitacions a dutxar-se, fins demà!