Arribem a la recta final!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat a

Bona tarda families!

Ahir a la nit van aparèixer les dues tripulacions, i va haver-hi una baralla col·lectiva, en la qual van sortir guanyant els bons, i van raptar a una integrant de les dues malvades, per poder recuperar el mapa del tresor.

Seguidament, vam fer el Got Talent, haig de dir que va anar molt bé i tothom va participar amb ganes!

Avui al matí, hem anat a esmorzar per recarregar energies, i seguidament hem fet zumba.

Pel matí, durant la primera part han acabat els preparatius dels projects (decoració, pistes, cartells i maquillatges) i ho han deixat tot llest per a la presentació. Després de l'snack, els llobarros han començat presentant el seu túnel del terror amb el qual han aconseguit espantar tant kids com teens.

Després, gambes i llobarros s'han unit per resoldre l'escape room que han preparat les meduses i han après la coreografia aconseguint els passos de ball amb cada endevinalla. Finalment, hem acabat amb el project de les gambes que casualment era una barreja dels dos projects anteriors: un escape room del terror. Tots els grups s'ho han passat molt bé i han gaudit de la feina dels seus companys.

Avui al matí han pogut fer caiac, pero a la tarda, a causa de la mala mar, s'ha fet bodyboard per aprofitar les onades.

Taurons han dut a terme la seva gimcana de la recerca del tresor. Tot ha anat molt bé, han gaudit fent les proves dels altres grups, i s'han cohesionat fent grups mixtos entre kids i teens.

Ara ja anem cap a la disco!.
Recordeu que demà la sortida dels infants es a les 16h, fins demà!