AIXÒ JA S'ACABA

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat a

Bona tarda, famílies,

Ahir van tornar a aparèixer uns pirates malvats i van agafar alguns tokens pirates, per tal que els infants no poguessin accedir a comprar el mapa que necessiten per trobar el tresor. En haver-hi tant de soroll, la tripulació pirata va aparèixer, però, no els van poder atrapar, a veure què passarà avui..

Seguidament, vam començar a fer la "Gossip Box", la qual consisteix a fer balls, concurs d'acudits, o fins i tot, imitar a monitors i monitores, va ser un moment bastant divertit.

Un cop acabat, vam començar el joc de nit, que es diu "power rangers", que consisteix a buscar monitors vestits d'un color pels voltants de l'alberg, i en trobar cada monitor, li dibuixa una mà del color que vagi vestit, guanya qui aconsegueixi més colors!

Avui al matí, hem anat a esmorzar per recarregar energies, i seguidament hem fet zumba.

Les Meduses pel matí, han fet totes les pistes del scape room i han pensat on les amagaran així com l'ordre que hauran de seguir. També han practicat el ball i han jugat al stop the bus.

Els Llobarros, tot just començar el matí s'han dividit en comissions i han acabat d'aclarir tot allò que quedava pendent per acabar el projecte, ho han posat en comú i entre tots han acabat. Tot llest per presentar el projecte i atemorir amb el seu túnel!!

Els Taurons i els Catxalots, han anat al circuit de cordes, on han pogut veure fins on estan els límits, saltant obstacles, llençant-se per les tirolines, i escalant per xarxes, ha sigut molt divertit i els ha agradat molt.

Després de dinar, hem fet el taller del Got Talent, perquè a la nit hauran de mostrar una habilitat, una coreografia, o algun truc de màgia.

A la tarda, les Meduses i els Llobarros, han anat al circuit de cordes, on han pogut fer una sèrie de tirolines, on han superat els obstacles, i han pogut utilitzar la força per pujar les xarxes. L'activitat ha anat molt bé.

Els Taurons han preparat tot el material necessari per als jocs que, anteriorment, ja havien acordat pel seu projecte i ja està tot enllestit per presentar-lo, inclús han tingut una petita estona per poder jugar al Wolf amb Catxalots.

Els Catxalots han continuat fent la decoració de la discoteca. S'han organitzat perquè no tenen gaire temps i demà acabaran els últims detalls. També han fet un parell de jocs com The Wolf o Doctor's Love!

Ara ja van a dutxar-se i a descansar una estona, fins demà!