NI LA PLUJA ENS ATURA!

Cabrera de Mar Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona tarda, famílies, sembla que el temps ens vulgui fer emprenyar, però entre les ganes que tenim l'equip de monitores i l'energia i empenta dels infants de l'estada, aquest primer dia d'estada se'ns està passant molt ràpidament.
Ahir vàrem fer les primeres amistats i coneixences entre els companys i companyes del grup i avui tocava començar a moure el cos.
De petits a grans, Turnovers, Corocotta, Krakens i Hammers han carregat la motxilla amb una gorra i una ampolla d'aigua nova, s'han vestit amb roba esportiva, han agafat la crema i a començar les activitats!
Durant el matí els grups de Turnovers i Corocotta han compartit una estona de ball i jocs musicals, on ho han fet d'allò més bé i ningú ha "donat la nota". Seguidament, s'han dividit en grups petits i han fet soft-archery (que és una bona alternativa al tir amb arc per dies de pluja) i jocs cooperatius. Mentrestant els companys dels grups de grans han après a utilitzar la brúixola i orientar-se en el bosc. Ho estaven fent prou bé fins que la pluja ha decidit que no ho posaria fàcil per continuar. Així que han utilitzat la destresa apresa amb la brúixola per crear un joc dins l'alberg.
Durant la tarda els grups han intercanviat activitats i en aquest cas han pogut fer una estona d'activitat exterior, però cap a les 17:30 la pluja ens ha obligat a resguardar-nos. Aquests infants tenen moltes ganes de fer les activitats i l'equip de monitores, moltes ganes de proposar-les.
Així doncs, us fem arribar records i abraçades amb l'espera que demà el temps ens acompanyi una mica més, que ens tocarà fer un trekking fins al castell de Burriac: els més petits durant el matí i els més grans durant la tarda.
Esperem que estigueu contents de tenir notícies nostres i si continueu atents, podreu veure imatges i explicacions de com seran els nostres dies aquí a Cabrera.
Fins demà!!