DIA DE PLATJA

Cabrera de Mar Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bon dia, famílies!
Ahir va ser un dia llarg i emotiu en el qual no vam parar ni un sol instant: vam començar el matí a Badalona realitzant una petita gimcana on vàrem caminar per carrers emblemàtics de Badalona. Per dinar vam dinar sota una lona que ens protegia del sol, ja que va ser un dia ben calorós, però no patiu, estàvem molt conscienciats amb la "CAG" (Crema, Aigua i Gorra).
Després de dinar va ser el torn de les activitats estrella: Vela, Body, padle surf i Kayak. Ho van passar bé, tant que ens costava trobar el moment per aturar-nos a fer alguna foto. Però quan teníem l'opció trèiem una instantània per intentar que tothom pugui tenir un petit record del dia. Les activitats es van estirar en el temps, i això ens va fer córrer per arribar a temps a les dutxes, ja que no ens haurien perdonat que no es poguessin preparar com cal per a la discoteca, que, per cert, va ser tot un èxit.
Avui això ja acaba i en tot just unes hores us farem el traspàs de com ha anat de manera individual. Recordeu que a les 15:55 començarem un petit espectacle i ja després us els podreu endur.
IMPORTANT! No marxeu sense recollir la vostra documentació, ni maletes!
Aneu preparant les abraçades, que ja ho teniu aquí!