SUPERADA LA PRIMERA NIT

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona nit, famílies!
Ja han passat les primeres 24 hores des de la vostra arribada i els infants sembla que portin de colònies una setmana: coneixen i ballen les cançons prèvies a les activitats, escalen, s'orienten i llencen amb l'arc com si ja ho haguessin fet abans. Val a dir que si hem de ser justos, alguns encara els tenim amb una mica de vergonya, tot i que a poc a poc es van deixant anar. Us explicàrem el dia d'avui: ens hem aixecat després que ahir costés una mica agafar el son (ja ho té això, les colònies), i després d'un esmorzar ben complet, els grups de "Anagrams" i "Sudoku" han conegut a les monitores amb qui faran les classes d'anglès i després d'un parell de jocs, han començat a donar forma a un projecte que exposaran el dissabte abans de marxar. Volem mantenir el secretisme i així demà ens retrobarem en la lectura del blog. Mentrestant els grups de "crosswords" i "alpha soup" han començat el matí amb una dosi d'activitat física.
Ja després de dinar i fer un taller ens hem canviat els rols i han sigut els més petits de la casa qui han començat a expressar-se (o intentar-ho) en anglès.
A hores d'ara estem acabant el joc de nit i preparant-nos per l'excursió de demà. Us podem avançar que les vistes són molt maques. Si en voleu saber més, demà torneu per aquí que us ho expliquem!
Bona nit a tothom, famílies!!