QUINA CALOR!

Cabrera de Mar Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat a

Bona tarda, famílies!
Avui ha sigut una tarda molt calorosa i ja comencem entre tots a notar el cansament del ritme d'estada.
Cada cop ens coneixem més entre tots i els infants estan més units entre ells. Els projectes d'anglès estan a punt per sortir del forn (avui els hi han donat els últims retalls) i dissabte al matí seran els grups qui exposaran les seves creacions a la resta de companys. Avui ha sigut el dia d'experimentar les activitats que els grups no havien pogut fer el dilluns, que eren el road book, el "tree climbing" i el tir amb arc.

Ara ja només tenim el cap pensant en el dia de demà, i volem dir que estem una mica emocionats i amb molta expectativa. Marxarem a Badalona i durant el matí estarem fent una gimcana pels carrers més emblemàtics de la zona comercial propera a l'estació del tren. Un cop dinem ja ens espera el plat fort del dia.
No us volem desvelar gaire el que ens espera, creiem que serà millor si veieu les fotos que farem durant el dia i així us farem "dentetes".
Passeu molt bona nit i recordeu que el dissabte a les 16:00 serà la recollida, tot i que si arribeu una mica abans, us farem una petita rebuda que ben segur us agradarà!