La 25a edició de "L'estiu és teu!" ja està a punt

Date

Un any més, l’Agència Catalana de la Joventut converteix els nens, nenes i joves d’entre 5 i 16 anys en els autèntics protagonistes de les seves vacances, gràcies a "L’estiu és teu! Una història de colònies”, on viuran un estiu com mai, de colònies com sempre.

Aquest any, les colònies de "L'estiu és teu" ofereixen fins a 6.000 places als albergs de XANASCAT durant 7, 8, 9 o 10 dies. Els joves podran aprendre i divertir-se fent estada en una de les 14 modalitats de colònies classificades en 5 temàtiques: idiomes, esports, art, noves tecnologies o natura.

En aquesta 25a edició, la Generalitat de Catalunya s’ha assegurat que —com cada any— siguin unes colònies dignes de premi: s’estableix una ràtio de monitor-alumne per sobre de la mitjana, es compleix la normativa de seguretat i s’ofereix una alimentació saludable i adaptada a les necessitats especials de cada participant.

"L’estiu és teu!" està a punt per rebre tots els protagonistes, sense barreres per a ningú. A més, es fan descomptes per a les famílies nombroses i les monoparentals.

Durant el procés d’inscripció es faran xerrades informatives —per tot el territori— en què podreu conèixer més a fons les novetats d’aquesta edició.

Reserveu la vostra plaça, sense sorteig ni fases prèvies, a partir de les 12 del migdia del 8 d’abril, durant les 24 hores del dia, des d’aquest web.