Benvinguts i benvingudes a la nova Xanascat

Date

Des dels nostres inicis, a la Xanascat hem cregut que viatjar és un dret dels joves i no tan joves, perquè és una oportunitat única de comprendre millor el món i de créixer a nivell personal. I, com que és un dret, des de les institucions públiques hem de fer tot el possible per facilitar l’experiència de viatjar a tots els joves, tant als catalans com als d’arreu del món que venen a visitar casa nostra. Per això, avui presentem la nova Xanascat, a la qual li hem renovat tota la imatge, per representar millor qui som i per parlar el mateix idioma que els joves d’avui en dia.

Es tracta d’una renovació per seguir sent com sempre, perquè aquesta nova Xanascat segueix posant a l’abast de tothom la descoberta de Catalunya i del seu patrimoni natural, cultural i històric i, a més, és una proposta de turisme social i actiu, proper, accessible, local i integrador.

Els albergs marcats amb la X de la Xanascat estan repartits per tot el territori i són espais de convivència, respecte i integració, on potenciem la interacció entre els usuaris, perquè creiem que compartir les vivències és una part molt important del viatge.

També ens integrem i ens involucrem de manera activa en el dia a dia dels pobles i ciutats on som, perquè el nostre compromís social i local és rotund, i volem transmetre la cultura catalana i oferir experiències veritablement locals.

Però, per sobre de tot, a la Xanascat volem que els alberguistes us ho passeu bé. I per això us oferim experiències diverses, atractives i divertides, perquè pugueu exercir no només el vostre dret de viatjar, sinó també el de gaudir.

Benvinguts i benvingudes a la nova Xanascat. Ja us podeu calçar les xancletes i el barret de palla, i venir a descobrir Catalunya a l’agost i els altres 335 dies de l’any. Perquè si viatjar és un dret, per què malgastar un any esperant un sol mes?

Hi ha més de 50 albergs on gaudir de l’agost durant tot l’any, perquè la vida és per viatjar-la!