Menja al teu alberg!

A l’alberg de La Molina hi treballen cuiners de La Cerdanya, formats i especialitzats en tot tipus de menús i tenim molt presents els plats de muntanya, que adaptem a totes les edats i necessitats.

T’oferim la possibilitat de triar tots els àpats: esmorzar, dinar i sopar. Sempre amb dues alternatives a escollir i amb presència de la dieta mediterrània, on no hi poden faltar la pasta, la fruita, la carn, el peix i un bufet d’amanides. Tot el que necessites per agafar forces per encarar un bon dia d’esquí o per recuperar-te desprès d’una excursió amb la família.

Avisats amb temps, podem atendre les necessitats de dietes amb qualsevol intolerància i al·lèrgia, o vegetarianes.

La Cerdanya, territori de productes d’alta muntanya exclusius

A la comarca de La Cerdanya hi trobaràs una gran varietat de productes i receptes propis de primera qualitat, com la col d’hivern i el trinxat, embotits artesanals, naps, iogurts i llet, i carn de bestiar criat a l’alta muntanya.

Menús equilibrats, adaptats i pensats per a tot tipus de persones

Als nostres menús sempre hi trobaràs les nostres especialitats. Les cremes de verdures, la sopa d’escudella, verdureta al vapor o saltejada, pastes, arrossos o fideuà. I també trinxat de La Cerdanya, botifarra a la planxa, xai, pollastre rostit o escalopins de pebre. I a la muntanya també ens arriba el peix!! No pots deixar de tastar el salmó a la planxa, el bacallà a l’allet, el lluç al forn o les cues de rap a la marinera.

Volem que gaudeixis dels nostres plats i que visquis La Cerdanya de debò!