Menja bé al teu alberg!
A l’Alberg de Banyoles oferim menús adaptats a cada tipus de grup, per a famílies, per a esportistes i per a grups escolars.
La base dels nostres menús són la pasta, l’arròs i les verdures i llegums de primer plat, i les carns de porc, pollastre i vedella de la comarca de segon. Tot sempre acompanyat d’amanida, fruita i lactis de postres.
Menús per a esportistes, familiars i per a escolars, sempre saludables, casolans i equilibrats
Dinant a l’alberg podràs gaudir d’un menú equilibrat i variat:
• Bufet lliure per esmorzar. Alternatives dolces i salades.
• Per dinar, primer i segon plats calents amb pasta, carn o peix i amanida, amb fruita i pa.
• Per sopar, dos plats calents –el primer de cullera–, arròs pollastre, amanida, lactis i pa.
Si ens avises amb antelació, podem fer menús triturats o d’altres d’especials per a celíacs o intolerants o al•lèrgics a qualsevol aliment.
D’un dia per l’altre també es pot demanar el menú del dinar en format de pícnic (entrepà i fruita), perquè aprofitis el dia gaudint de l’entorn del municipi.
La nostra cuina és elaborada per nosaltres mateixos al moment, amb menú de temporada.
Productes locals i de proximitat
Carn autòctona: porc, vedella i pollastre procedents de la comarca.
Arròs de Pals.
Poma de Girona.