Menja bé al teu alberg!

A l’Alberg de Banyoles oferim menús adaptats a cada tipus de grup, per a famílies, per a esportistes i per a grups escolars.

La base dels nostres menús són la pasta, l’arròs i les verdures i llegums de primer plat, i les carns de porc, pollastre i vedella de la comarca de segon. Tot sempre acompanyat d’amanida, fruita i lactis de postres.
 

 

Menús per a esportistes, familiars i per a escolars, sempre saludables, casolans i equilibrats

Dinant a l’alberg podràs gaudir d’un menú equilibrat i variat:

•    Bufet lliure per esmorzar. Alternatives dolces i salades.
•    Per dinar, primer i segon plats calents amb pasta, carn o peix  i amanida, amb fruita i pa.
•    Per sopar, dos plats calents –el primer de cullera–, arròs pollastre, amanida, lactis i pa.

Si ens avises amb antelació, podem fer menús triturats o d’altres d’especials per a celíacs o intolerants o al•lèrgics a qualsevol aliment.

D’un dia per l’altre també es pot demanar el menú del dinar en format de pícnic (entrepà i fruita), perquè aprofitis el dia gaudint de l’entorn del municipi.

La nostra cuina és elaborada per nosaltres mateixos al moment, amb menú de temporada.

Productes locals i de proximitat

Carn autòctona: porc, vedella i pollastre procedents de la comarca.

Arròs de Pals.

Poma de Girona.